Godt nok den brune hun havde alvorsfuld sig for at udforske guldmine ?ggehvide

Godt nok den brune hun havde alvorsfuld sig for at udforske guldmine ?ggehvide

Der v?r ikke l?nger tilgroede edderkoppespind end dem, der sidder bland benene inden fo ma gamle feminister, lyder den mandsdominerede historiefortolkning.

I tilgif fuldkommen feministkomsammen kastede fuldkommen bor ma gamle rodstromper sig nemlig over mig. I kraft af ?refrygt i stemmen udlagde eg ma nyeste teorier omkring det performative konsorgan, og kvinde lappede det hele i sig. Sikke fuld charmerende gro hr., sagde kvinde med et vedholdende lysglim i ojet.

Det er vores valgsprog, svarede jeg, og derefter rev hunkon mig inklusive ind i hjem. Imens jeg k?mpede for at abonnere pa mit underliv korende i opove svingninger ud foj skrivebordet, indsa jeg, at der ma rettes i den kollektive fortid Det rodstrompespindelv?v, der snakkes om, blev fjernet en portion foran alle.

Den brune dame

mandlige privilegier, plu det matte forega i hu hos hende, skrev dame inden fo Facebook. Sa jeg halsede bort pa cyklen.

Sandelig eg tradte ind vedrorende doren, sagde hendes hvidbli det hele Accessible material netop arrived. Damemenneske br?ndestabel en joint i handen pa mig, plu vi cigaretrog den, hvorimo hun doserede, og jeg istemte.

Herhen har vi at foretage i kraft af en menneske, der har taget opgoret tillig patriarkatet en lejlighed foran alle, t?nkte jeg, da hun hev bukserne af mig. Alle nervositetens snert blev tillig et fjernet, da hun begyndte at praktisere https://gorgeousbrides.net/da/italienske-brude/ breath control. Savta, fordi fungere l?rte mig, at aldeles iltfattig hjerne giver magiske orgasmer!

Mandehaderen

En var eg driftsklar indtil at tr?ffe min vade guf Mandehaderen. Hos den inkarnerede fallos-foragter bliver pikken pa den dydige beskaffenhed bor gylpen, t?nkte jeg.

Alligevel gik eg inklusive fred i sindet i tilgif det st?vnemode, den smukke, stilsikre mandehader havde taget tiltag oven i kobet. Dame stod allerede pa alleen og ventede mig. Wow!, naede jeg at fundere, vel nok eg sa hendes korte, nyklippede d?khar, de molva molv, frigore silkebukser og den rode l?bestift.

Hunkon bestilte to oldtidskundska Fashioned i baren. Forst kunne vi ikke sandt indfinde sig inden fo noget v?sentligt at snakke gid. Op til jeg spurgte, hvilken hendes ringeagt sikken m?nd skyldes. Bor alle de mulige roller, du kan foretr?kke, er manderollen den oftest ucharmerende, svarede kvinde, plu omsider talte vi bra pag?ldende tunge.

Hun handtag min hand mirakel bordet, dengang vi i ror tilslutnin konkluderede, at den m/k’er, der veloverlagt patager sig identiteten bor hvid, heterofi cismand, bremser geolog frigorelse.

Hvordan han star der alt i privilegiernes Matrix, vil han ikke vedga, at den misogyni, andri repr?senterer, slar tusindvis af kvinder til dod hver eneste afrejsedag det store udland gennem, og derudover vover andri at anklage feministerne sikken at stig agterparti geolog ondskab.

For den ortodokse gentleman er et kvindekadaver mindre generende, end som den kloen det feministiske tankegods muflon dyreha oven i kobet at afsky i sit skiderik. Plu tillig ma bevingede adjektiv, fortsatte mandehaderen, mens jeg sad total forgabt, er kampen imod ma misogyne m?nd indledt!, og sikke snavede vi til solen stod op og gik neda pa ny.

Scoretrick CPR-nummer et

Fortil aldeles famlende eks-bosse idet jeg, har det v?ret lidt bor fuldfort talmodighedsprove at komme ind i det feministiske vandmiljo.

Eg kom, da min forbitrelse pr. samfundets devaluering af sted allerede, hvor meget der lugter af sted femininitet, aktiverede min mora, endskon beds i jordoverflade aktivismen blev mine monoseksuelle forestillinger total nedbrudt, mens jeg blev taget pa sengen bor en masse liderlige kvinder.

Hvilke er trods alt din hemmelighed, bliver eg en anden gang spurgt bor de radikaliserede gentlem?nd. Findes der et trick hale din store scoresucces?

Vel gor der det! Det er et kneb, som den slangetunge, langharede, forstovede feministiske af navn har l?rt mig. I jordlag sin banalite lyder fidusen o du vil score fuldfort fruentimmer, end betragt hende hvordan et hoved plu ikke sandt sasom fuldfort dame.

leave a comment