Jeg er alt 33-arig kvinde, der har v?ret i storrelsesforhold inklusive min hjertets udkarne

Jeg er alt 33-arig kvinde, der har v?ret i storrelsesforhold inklusive min hjertets udkarne

Sa ofte som de v?lger alt hjertets udkarne i kraft af born, hvor v?lger du ganske vist ‘hele pakken’. Og herhen kan der hurtigt opsta folelser, der kan v?re sv?re at behandl.

i lobet af 41 i sl?kk kalender ar. Vi modte hinanden inden fo arbejdet, plu han forlod konehj?lp plu tvillinger inden fo dengang halvandet arbejds ar sikken at vi kunne findes sammen. Vi har ingen f?lles born. Jeg havde ellers bestandi svoret, at eg aldrig i verden have fo nyttehave alt mandsperson ved hj?lp af born. Vi har bornene i fuldfort sakaldt 5-9-ordning og skiftes indtil arbejdet med ekskonen, der i ovrigt er oplukke plu indstillet pa et meget vel hj?lpes ad, fungerer over.

Alligevel eg er ved at sta sur i forholdet, og som sada om bornene er sode, tro eg, at de fylder meget, plu jeg har meget lidt talmodighed inklusive dem plu sk?lder dem tit ind plu svarer dem surt, forlanger, at ma elektronskal fodeemne opad, kun sj?ldent ma modtage godte plu stiller i det hele taget store behov i tilgif dem.

Tage imo gange kan eg simpelt n?sten ikke ogs abonnere pa mig selv ind, plu jeg forstar heller ikke, at min eksk?rest vil mene sig i, at jeg opforer mig sli gennem fortil hans born. Jeg finder dem umulig, egoistiske, manipulerende plu dovne, i egenperson forudsat jeg godt og vel pa nippet til, at de bare opforer sig og ogsa det, de er Fem-arige born. Dog eg har meget sv?rt fat at skulle tilsides?tte mig alene og grunden el. forklaringen er at . dem plu at synes mig i, at andre gor det.

Jeg er i egenperson forholdsvi selvcentreret plu mene, at min hjertets udkarne er ringe i tilgif at g?lde romantisk, fork?le mig plu forbavse mig. Fx gider andri ikke afkobe julegaver oven i kobet mig, alligevel foreslar til stadighed, at vi giver hinanden fuldkommen f?llesgave. Det superbruge jeg ofte og ogsa pasku eller landev?r, sa snart jeg bliver gnaven pr. bornene.

Eg tror, at det skyldes, at eg termostat, jeg skal tilsides?tte mig som sada plu lade som o gl?de, som sada om eg inderst inde er jaloux inden fo bornene.

Har fungere et meddelelse til, hvor meget jeg kan skabe hvilken at betvinge denne skinsyg og forsoge at fokusere pa det herredshovdin pa nippet til mit omst?ndighed, omsider det ikke ender galt?

Svar til side Jesper Bay-Hansen

Savta for dit ?gte herredshovdin eksamens sporgsmal, og ogsa ikke nar blot angar dig, endda rigtig mange mennesker. Vi kan alle blive gaet skinsy, og noget bor det, der gor jalousi gebr?kkelig at forehold sig oven i kobet, er nej, at jalousi er fuldfort paraplyfolelse, der er sammensat af sted en god del forskellige folelser – angstanfald, tristhed, utilstr?kkelighed, selvmedlidenhed, forladthedsfolelse, misundelse, tosset, tviv m.m https://gorgeousbrides.net/da/blog/postordrebrude-svindel/ – hera betegnelsen paraplyfolelse.

I dit samrads sporgsmal beskriver virk folelser som irritabilitet, utalmodighed plu arrigskab, endda endog et efterladenskaber afsavn bor hensynsfuldhe til side din mandsperson. Maske man ganske vist kunstkende oven i kobet forladthedsfolelse eller en af ma andre sv?re folelser til side ‘paraplyen’?

Nar som helst en gar ind i et omst?ndighed i tilgif et menneskev?sen, der har born, sikke v?lger du ‘hele pakken’. Noget af sted den paskonnelse, du fik i begyndelsen bor forholdet, m?rker du maske ikke ogs derefter tydeligt l?ngere. Desuden er born selvfolgelig m?gtig herredshovdin til at f?ngsle bevagenhed. Det betyder, at virk kan opleve din elskerinderolle og midterstilling som ‘den eneste eneb?rbus’ idet udsat, og sa snart vi oplever alt dods trussel idet dette, reagerer vi let med jalousi. Det fuldst?ndig essentielle er, bare du reelt er udsat. Herti kan det kaste et redningsb?lte ud til nogen at lave et reality sty.

Er eg endog ophidset pr. dette om leve uge?

Og dersom ikke sandt, hvad forhindrer mig derefter i at blive forskanet for folelsen allerede i dag?

Andri er fuldfort herre, der tilbede sine born, endda det betyder ikke ogs, at han ikke tilbede dig. Elskov er ikke fuldfort begr?nset sensitivitet, dvs. der bliver ikke forholdsvis lill amour tilbage indtil dig, selv omkring det maske indtil tider kan foles sli. Prov at tov fast altstemme det din mandsperson gor bor elskov indtil dig plu gor dit bedste fortil at lukke alle hans k?rlighedsgerninger – sma hvordan store – ind.

leave a comment